Кардинални ремонти на жилища, сервизи, офиси и складове

Кардиналните ремонти са тези които дават нов облик на всеки дом, офис, сервиз или склад. Те са най-трудоемките, най-продължителните и тези които изискват най-голям ресурс. След един такъв ремонт обикновенно остават само външните габарити на ремонтираният обект. Преправят се инсталации, премахват се стени, появяват се нови стени. Баните стават по просторни. Кухнята се сдобива с бар-плот.

В сервиза се появява малко офисче, нов подемник. Появява се място където клиентите могат да чакат. Но това е едва след като клиента е видял своя дом,
сервиз или склад полу- или изцяло „разрушен” от нас за около два дни. След това се прекрояват стаи, сервизни помещения. Всички инсталации биват наново изградени, а в общия случай преди това на ново проектирани.

При кардинални ремонти винаги се стремим минимизираме последващи разходи за енергия, като максимално изолираме всички външни и вътрешни стени,
подове и тавани, както и дограмите и екстериорните врати. По този начин последващите разходи за отопление и охлаждане могат да се редуцират от 30% до 50%. По този начин в рамките на между 3 и 6 години ремонта излиза „безплатен” от по ниското потребление на енергия за отопление и охлаждане.

  Последни проекти